Werken als Servicemonteur

(Fulltime)

Vacature

EEN ZWEMBAD MET EEN ADEMBENEMEND UITZICHT OVER DE STAD? EEN ONDERWATERSTUDIO WAAR ELKE INTERNATIONALE FILMPRODUCENT VERLIEFD OP IS? EEN BAD DAT MOEITELOOS VERANDERT IN EEN DANSVLOER? HET LIJKT ONMOGELIJK, MAAR HET IS ONZE DAGELIJKSE WERKELIJKHEID. WELKOM IN DE GRENZELOZE WATERWERELD VAN LOTEC!

Werken bij Lotec Nederland

Kom ons team versterken!

Ben jij die 
Servicemonteur
waar wij naar
op zoek zijn?

Op steeds meer bijzondere locaties creëren we state-of-the art zwembaden met technische waterbehandelingsinstallaties. Voor onze vestiging in Twello zoeken wij voor Midden en Noord-Nederland een enthousiaste servicemonteur waterzuiveringsinstallaties.

 

Als servicemonteur ben je de ambassadeur van Lotec. Je staat in direct contact met de service coördinatoren en onze opdrachtgevers. Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden tot aan het verhelpen van storingen, het valt allemaal binnen jouw verantwoordelijkheid. Je krijgt alle ruimte om de beste oplossingen te bedenken en uit te voeren. Je verricht werkzaamheden aan complete waterbehandelingsinstallaties van diverse zwembaden, veelal gemeentelijke zwembaden, maar ook exclusieve privébaden.

Wie ben jij als Servicemonteur?

 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek, besturingstechniek of soortgelijk;
 • Je beschikt over relevante werkervaring;
 • Je hebt een proactieve houding;
 • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid om dit via Lotec te behalen;
 • Je bent in bezit van een Rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen de 2800 en 4000 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Laptop, tablet en smartphone vanuit Lotec, zodat je zo efficiënt mogelijk kan werken;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Bus van de zaak om naar je werklocaties te rijden;
 • Doorgroeimogelijkheden in een groeiende organisatie;
 • Heel veel gezellige en sportieve activiteiten met collega’s (van kwartaalborrel en barbecue tot en met fietstocht en padeltoernooi).

 

Als waterspecialist lopen we voorop in een nichemarkt. Dat komt door onze uiteenlopende, innovatieve en uitdagende technieken. Ben jij wat minder ervaren, maar ambitieus om je het specialisme zwembadtechniek eigen te maken, dan zijn we er voor je. Om je daarbij te helpen stippelen we een ontwikkeltraject op maat uit.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan snel!

Water en Lotec zijn al sinds 1843 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Help je ons om water nóg verder vorm te geven? Voor een pinguïnbad in de dierentuin, een rooftop-zwembad in hartje Amsterdam of een uniek golfslagbad voor jong en oud? Stuur dan je CV naar onze Interim Recruiter Jordi van Dalen (j.van.dalen@inqube.nl). Voor overige vragen kun je ook telefonisch contact opnemen via +316 81 90 36 70. WhatsApp is natuurlijk ook mogelijk, wel zo eenvoudig.

Contact

Lotec Nederland

Lotec Noord-Oost

Lotec België