Outstanding Engineering

Segmenten

Waar dan ook ter wereld, hoe bizar of onmogelijk de locatie of het idee ook lijkt: wij van Lotec zijn sinds 1843 technici pur sang, die jouw speciale idee voor een zwembad waar maken. Wij zijn goed in specialistische toepassingen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Wij zorgen voor de rest.

Wij creëren wat je wil

Specials

Meegaan met je tijd betekent meedenken met klanten en opdrachtgevers. Hoewel water altijd een betoverende werking op mensen zal hebben, verlangen we in deze tijd naar tot de verbeelding sprekende zwembaden en installaties waarin mensen zichzelf herkennen.

water is iets eindeloos prachtigs

Je kunt het zo gek niet bedenken of we ontwerpen het outstanding zwembad voor je. Niks is te gek.

Specials: waterplezier voor iedereen
Je kunt nog zo’n gek idee voor een zwembad bedenken, of Lotec maakt en onderhoudt het voor je. Een zwembad, golfslagmachine of zelfs waterinstallatie in een filmstudio, in een museum of olympisch stadion – in welke vorm dan ook – kan door ons worden gerealiseerd. Het enige wat je hoeft te doen, is contact met ons opnemen. Vraag Lotec naar het zwembad dat je wil, en wij maken het voor je.

Een kleine greep uit ons enorme portfolio
Denk je eens in: een onderwaterfilmstudio die je vol kunt laten stromen met water. Dat is de Lites Water Stage, waar diverse Hollywoodproducties zijn opgenomen. Lotec leverde de meest geavanceerde techniek voor onderwaterfilms en oppervlakteopnames met ingebouwde water-FX. Voor cameramensen is dit een waar walhalla! Of neem het Voorlinden Museums and Gardens in Wassenaar. Hier staat een bijzonder zwembadkunstwerk, waar Lotec de waterbehandeling en de aansturing van het bewegende water voor maakte. In opdracht van Olympisch judocoach Cor van der Geest realiseerde Lotec en nieuw binnenzwembad als uitbreiding op het bestaande aanbod van hun sportschool Kenamju in Haarlem. Bijzonder aan dit bad is dat het half uit de grond gebouwd is zodat de zwemdocent een goed oogcontact met de leerlingen heeft.

Bekijk hieronder al onze specials.

Bekijk meer & volg ons op social media

Contact

Lotec Nederland

Lotec Noord-Oost

Lotec België