Water is plezier!

Segmenten

De aantrekkingskracht die water heeft op ons allemaal is enorm. Wij weten als geen ander hoe we jouw verwachtingen van een waterspeeltuin of welk recreatiebad – in welke vorm dan ook – meer dan waarmaken. Lotec is sinds 1843 de Europese specialist op watergebied. Onze recreatiebaden zijn onderscheidend ten opzichte van andere parken of zwemparadijzen.

 

 

 

Spetteren, springen, borstcrawlen

Recreatiebaden

Bruisend van energie geven wij water díe intensiteit die bezoekers van jouw recreatiebad op dat moment wensen. Van wildwaterbaan, tot een uiterst ont-spannen kabbelend beekje of een bubbelend relaxbad. De performance van onze technische installaties voor bijvoorbeeld het golfslagbad, wildwaterrivier of waterspeeltuin zal je verbazen. Simpelweg, omdat wij het anders doen dan anderen. Onze ervaring is daarbij natuurlijk niet onbelangrijk, maar onze denkwijze is daarbij uiteindelijk cruciaal. Iedere waterwens is op verantwoorde en beheersbare wijze in te vullen.

Water is iets prachtigs!

Het heldere water op je huid
is een ervaring die je niet snel vergeet.

Have fun!
Water is fun. Fun is water. De aantrekkingskracht die water op mensen heeft is enorm. Maar voor de allerkleinsten – en zeker voor hun ouders – is een zwembad soms een brug te ver. Een waterspeeltuin – in welke vorm dan ook – kan in dat kader een ideale oplossing zijn. En ook nog eens een financieel aantrekkelijke oplossing, die zorgt voor onderscheidend vermogen ten opzichte van andere parken of zwembaden. Natuurlijk zorgen wij er voor dat ook de waterkwaliteit én de exploitatiekosten tot de verbeelding spreken.

Daag ons uit!
Bij waterspeeltuinen en attracties wordt al snel gedacht in standaard producten en oplossingen. Niets is echter minder waar. Natuurlijk hebben ook wij standaardoplossingen en producten binnen ons portfolio om iedereen op zijn wenken te kunnen bedienen. Ons is echter niets te gek en wij worden dan ook graag door je uitgedaagd. Het zal niet de eerste keer zijn dat we de wens van een klant vertalen in een product dat nog nooit eerder ergens anders in de wereld is toegepast.

Bekijk meer & volg ons op social media

Contact

Lotec Nederland

Lotec Noord-Oost

Lotec België