Zuiver openbaar zwemwater

Segmenten

Speciaal voor openbaar zwemwater heeft Lotec een veelzijdig aanbod. Zo kan iedereen – kind, puber, oudere of volwassene – zorgeloos en met volle teugen genieten. Water is namelijk onze belangrijkste bron van leven. Het inspireert – en geeft ons de noodzakelijk levenskracht om te presteren. Ontdek Waterproof H20-Technology, ontdek Lotec!

Genieten van ons water

Gemeentelijke zwembaden

In de afgelopen decennia zijn er door Lotec in nauwe samenwerking met beheerders, architecten en technisch adviseurs, honderden openbare zwembaden naar volle tevredenheid opgeleverd. We weten dus waar het over hebben en wat je van ons verwacht; een schoon en veilig zwembad met ongekend lekker fris en zuiver zwemwater.

Daag ons uit en je wordt verrast!

Lotec wil iedereen
laten genieten.

Energie- en kwaliteitsbewust als wij zijn, weet je dat je voor bijzondere toepassingen bij ons moet zijn? We gebruiken altijd de nieuwste technieken en oplossingen. Zodat onze waterzuiveringsinstallaties de allerhoogst haalbare waterkwaliteit genereren, met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Of het nu gaat om een nieuw verblijf voor de pinguïns, zeeleeuwen, ijsberen in bijvoorbeeld Ouwehands Dierenpark of een unieke golfslagfontein in Katwijk aan Zee: onze kennis van water en techniek maakt elke droom, wens en toepassing mogelijk.

Zoet of zout, tropisch of koud, onder alle omstandigheden presteren onze systemen uitmuntend. Met resultaten die drie keer zuiverder zijn dan het zuiverste bronwater en de laagste kosten per kubieke meter water.

Bekijk meer & volg ons op social media

Contact

Lotec Nederland

Lotec Noord-Oost

Lotec België