Water maakt gezond

Segmenten

Lotec wil iedereen overal – hoe bijzonder de locatie ook – de ervaring bieden om onbevreesd het water in te duiken. Met resultaten die drie keer zuiverder zijn dan het zuiverste bronwater en de laagste kosten per kubieke meter water. Energie- en kwaliteitsbewust als wij zijn, weet je dat je voor bijzondere toepassingen bij ons moet zijn.

Uniek en op maat gemaakt

Privé zwembaden

Als je de mogelijkheid hebt, gaat er niets boven een privézwembad. Thuis heerlijk ontspannen en tot rust komen. In een omgeving waar je je volledig vertrouwd voelt. Op dát moment dat je wil genieten van de weldadige werking van water op lichaam en geest, zonder dat je de deur uit hoeft.

Daag ons uit en je wordt verrast!

wij geloven dat ieder mens gelukkig wordt van water.

Voor iedereen die ons kent is het geen verrassing als we zeggen dat we graag worden uitgedaagd. Onze technici en engineers vinden het prachtig om out-of-the-box te denken. Zonder de kwaliteit van het water én ons basisprincipe dat onze filters het hart zijn van onze technische installaties, ook maar een seconde uit het oog te verliezen.

Vanuit onze ervaring, kennis en expertise van water zijn wij door de jaren heen door zeer veel verschillende particulieren gevraagd om een prachtig privézwembad te realiseren. Omdat we van oorsprong een pur sang technisch bedrijf zijn, is het niet zo verwonderlijk dat we altijd op zoek zijn naar de beste technische oplossingen. Zo voorzien onze waterzuiveringsinstallaties ons van de allerhoogst haalbare waterkwaliteit, én het laagste energieverbruik.

Bekijk meer & volg ons op social media

Contact

Lotec Nederland

Lotec Noord-Oost

Lotec België