Onbezorgd genieten

Segmenten

Alles moet kloppen en het moet je aan niets ontbreken. Lotec heeft in de wellness-sector al tientallen projecten op haar naam staan. Stuk voor stuk prachtige wellnesresorts waar we zowel de technische installaties voor de spa’s als de binnen-, buiten- en dompelbaden voor onze rekening namen. Onze engineers laten ons graag uitdagen door jouw visie op wellness.

Een heerlijke waterbeleving

Wellness

Lotec is kenner en voorloper op het gebied van vernieuwende, unieke wellness-belevingen. Geniet van een moment voor jezelf lekker in of aan huis, om het drukke leven daarbuiten te vergeten. Ontspannen, dichtbij, luxe, van alle technische vernuftigheden voorzien, dat biedt Lotec. Maximaal genieten met veel privacy!

Daag ons uit en je wordt verrast!

Niets is onmogelijk,
alles kan!

Een eigen zwembad, spa of sauna is natuurlijk al lang niet meer uitsluitend voorbehouden aan chique hotels of luxe wellness-resorts. Met Lotec heb je de kans om de ultieme wellness-beleving thuis te creëren. Passend bij je omgeving, persoonlijke wensen en budget. Niets is onmogelijk, alles kan. Onze brede expertise op het gebied van privébaden en spa’s stelt ons in staat om je geheel te ontzorgen. Zelfs de complete realisatie kunnen we volledig van je overnemen. Uiteraard in nauwe samenwerking met je (binnenhuis)architect en aannemer.

Qua ontwerp is heel veel mogelijk. Indien gewenst kunnen wij installaties volledig aan het zicht onttrekken. Een terrasvloer verdwijnt bijvoorbeeld met een druk op de knop onder water. Zo komt een prachtig buitenbad tevoorschijn of ontstaat ruimte voor een gezellige borrel. Hetzelfde geldt voor onze spa’s. Ook deze passen zich met een eenvoudige druk op de knop aan je stemming aan. Waarbij de kwaliteit en de temperatuur van het water uiteraard altijd gegarandeerd zijn. Ongeacht of het een binnen- of buitenbad betreft. Zonder dat je ook maar enig omkijken hebt naar de technische installatie.

Bekijk meer & volg ons op social media

Contact

Lotec Nederland

Lotec Noord-Oost

Lotec België