Bizar of onmogelijk ook dat is Lotec

Specialist in

Wij willen mensen onbezorgd de wow-factor bezorgen. Daarom gaan wij voor groots en fantastisch. Wij maken onder water – en ook op grote hoogte – de boel technisch in orde. Het heldere water op grote hoogten is een ervaring die je niet meer vergeet.

op grote hoogte

Rooftops

Ondertussen mogen wij ons in het rooftopsegment een echte specialist noemen. Een niche die tot de verbeelding spreekt omdat wij vaker dan ooit invulling geven aan de droom om op grote hoogte een zwembad te realiseren. Iets wat wij uiteraard in nauwe samenspraak doen met de architect, constructeur en opdrachtgever. Waarbij deze laatste vaker dan ooit een privé persoon is. Waar de installatietechniek volledig aan het oog is onttrokken, schittert het water in onze rooftoppools.

Daag ons uit en je wordt verrast!

Het heldere water op grote hoogten is een ervaring die je niet meer vergeet.

Hoe bijzonder is het om liggend in een zwembad over de stad uit te kijken?

Mooie klanten, met speciale wensen

Ieder hotel en elk penthouse krijgt een extra dimensie met een zwembad of spa. De mogelijkheden zijn legio, maar de constructie is bepalend. Dat is de reden dat wij graag al in vroeg stadium aan tafel schuiven om partijen gedegen te kunnen adviseren. Al was het maar om dromen niet vroegtijdig te laten sneuvelen en met oplossingen te komen die in effectieve zin tijd en geld besparen. Een raampje in een bad – hoe mooi ook op 90 meter hoogte – kan namelijk zo maar een spelbreker zijn waar niemand rekening mee had gehouden.

Vanuit onze expertise gaan wij graag het gesprek aan. Onze specialisten hebben toegevoegde waarde. Van de eerste ideeën en tekeningen tot de oplevering. Ook daarna – als het bijvoorbeeld om onderhoud gaat – zullen zij van ongekende waarde blijken te zijn.

Bekijk meer & volg ons op social media

Contact

Lotec Nederland

Lotec Noord-Oost

Lotec België