Service Coördinator

(Fulltime)

Vacature

EEN ZWEMBAD MET EEN ADEMBENEMEND UITZICHT OVER EINDHOVEN? EEN BRUSSELSE ONDERWATERSTUDIO WAAR ELKE INTERNATIONALE FILMPRODUCENT VERLIEFD OP IS? EEN BAD DAT MOEITELOOS VERANDERT IN EEN DANSVLOER? HET LIJKT ONMOGELIJK, MAAR HET IS ONZE DAGELIJKSE WERKELIJKHEID. WELKOM IN DE GRENZELOZE WATERWERELD VAN LOTEC!

Werken bij Lotec Nederland

Kom ons team versterken!

Ben jij die 
Servicecoördinator
waar wij naar
op zoek zijn?

Op steeds meer bijzondere plekken creëren we state-of-the-art zwembaden en (water)technische installaties, waterbehandelingsinstallaties en desinfectie-installaties. Voor onze locatie in Twello zijn we daarom op zoek naar een:

Servicecoördinator (fulltime)
Met technische kennis en sociale vaardigheden

 • Geniet je ervan als elk project anders is?
 • Daagt de complexe combinatie van techniek, chemie en water je uit?
 • En wil je net als wij altijd de beste zijn?

Dan leren we je graag kennen. Zéker als je je thuisvoelt in een innovatief familiebedrijf. Hier staan alle deuren wagenwijd open en zijn de lijntjes tussen ‘binnen’ en ‘buiten’ superkort. We doen het met z’n allen!

Over de functie

Als servicecoördinator help je onze opdrachtgevers met allerlei technische vragen. Is er een storing? Dan analyseer je het probleem, bereid je de werkzaamheden voor en plan je deze in. In het ideale geval voorkómen we storingen natuurlijk. Dus ook de planning en organisatie van ons onderhoudswerk verzorg je nauwkeurig.

Waar onze zwembaden en installaties ook om vragen: je stelt offertes op, maakt werkbonnen voor collega’s en registreert de uitgifte van materialen. Daarbij is het belangrijk dat je alles goed afstemt met de opdrachtgevers en leveranciers. En dat lukt, want je bent stressbestendig, oplossingsgericht én communicatief vaardig.

Wat we van je vragen

 • Een afgeronde mbo-opleiding, het liefst technisch
 • Relevante werkervaring
 • Een proactieve en klantvriendelijke houding

Wat we níet van je vragen

Als waterspecialist lopen we voorop in een nichemarkt. Dat komt door onze uiteenlopende, innovatieve en uitdagende technieken. Maar óók door onze visie op duurzaamheid. Verwachten we dat je meteen vooraan meeloopt? Natuurlijk niet. Maar het is wél belangrijk dat je dat op de langere termijn kunt.

Om je daarbij te helpen, stippelen we een ontwikkeltraject op maat uit. Met mogelijk:

 • Eén of meerdere (wisselende) buddy’s
 • Trainingen bij leveranciers
 • Aanvullende cursussen of opleidingen

  Als waterspecialist lopen we voorop in een nichemarkt. Dat komt door onze uiteenlopende, innovatieve en uitdagende technieken. Maar óók door onze visie op duurzaamheid. Verwachten we dat je meteen vooraan meeloopt? Natuurlijk niet. Maar het is wél belangrijk dat je dat op de langere termijn kunt.

Wat we je nog meer bieden

 • Een uitstekend salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Goede vooruitzichten in een groeiende organisatie
 • Heel veel gezellige en sportieve activiteiten met collega’s (van kwartaalborrel en barbecue tot en met fietstocht en padeltoernooi)
 • Volop projecten en verhalen waar je thuis met trots over kunt vertellen!

Water, Lotec en… jij?

Water en Lotec zijn al sinds 1843 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Help je ons om water nóg verder vorm te geven? Voor een pinguïnbad in de dierentuin, een rooftop-zwembad in hartje Amsterdam of een uniek golfslagbad voor jong en oud? Stuur dan je cv met korte motivatie naar Natascha de Jong (n.dejong@lotec.nl).

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via 040-2430021.

Contact

Lotec Nederland

Lotec Noord-Oost

Lotec België