Service Coördinator

(Fulltime)

Vacature

EEN ZWEMBAD MET EEN ADEMBENEMEND UITZICHT OVER DE STAD? EEN ONDERWATERSTUDIO WAAR ELKE INTERNATIONALE FILMPRODUCENT VERLIEFD OP IS? EEN BAD DAT MOEITELOOS VERANDERT IN EEN DANSVLOER? HET LIJKT ONMOGELIJK, MAAR HET IS ONZE DAGELIJKSE WERKELIJKHEID. WELKOM IN DE GRENZELOZE WATERWERELD VAN LOTEC!

Werken bij Lotec Nederland

Kom ons team versterken!

Ben jij die 
Servicecoördinator
waar wij naar
op zoek zijn?

Op steeds meer bijzondere plekken creëren we state-of-the art zwembaden met technische waterbehandelingsinstallaties. Voor onze vestiging in Twello zoeken wij voor Midden en Noord-Nederland een enthousiaste service coördinator.

 

Als servicecoördinator help je onze opdrachtgevers van veelal gemeentelijke zwembaden maar ook exclusieve privébaden, met allerlei technische vragen. Is er een storing? Dan analyseer je het probleem, bereid je de werkzaamheden voor en plan je deze in. In het ideale geval voorkómen we storingen natuurlijk. Dus ook de planning en organisatie van ons onderhoudswerk aan verzorg je nauwkeurig.

 

Waar onze zwembaden en installaties ook om vragen: je stelt offertes op, maakt werkbonnen voor collega’s en bestelt de benodigde materialen. Daarbij is het belangrijk dat je alles goed afstemt met de opdrachtgevers en leveranciers. En dat lukt, want je bent stressbestendig, oplossingsgericht én communicatief vaardig.

Wie ben jij als Service Coördinator?

 • Je beschikt over een afgeronde technische mbo opleiding;
 • Je beschikt over relevante werkervaring;
 • Je hebt een proactieve houding;
 • Je hebt kennis van Excel en Word (ervaring met Syntess is een pré).

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen de 2800 en 4500 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Smartphone en laptop;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Doorgroeimogelijkheden in een groeiende organisatie;
 • Heel veel gezellige en sportieve activiteiten met collega’s (van kwartaalborrel en barbecue tot en met fietstocht en padeltoernooi).

 

Als waterspecialist lopen we voorop in een nichemarkt. Dat komt door onze uiteenlopende, innovatieve en uitdagende technieken. Ben jij wat minder ervaren, maar ambitieus om je het specialisme zwembadtechniek eigen te maken, dan zijn we er voor je, om je daarbij te helpen stippelen we een ontwikkeltraject op maat uit.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan snel!

Water en Lotec zijn al sinds 1843 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Help je ons om water nóg verder vorm te geven? Voor een pinguïnbad in de dierentuin, een rooftop-zwembad in hartje Amsterdam of een uniek golfslagbad voor jong en oud? Stuur dan je CV naar onze Interim Recruiter Jordi van Dalen (j.van.dalen@inqube.nl). Voor overige vragen kun je ook telefonisch contact opnemen via +316 81 90 36 70. WhatsApp is natuurlijk ook mogelijk, wel zo eenvoudig.

Contact

Lotec Nederland

Lotec Noord-Oost

Lotec België