Engineering & Advies

Engineering & Advies

Engineering & Advies

Lotec kent als geen ander de wensen van de zwembadbeheerder. Enerzijds door een onberispelijke kwaliteit. Daarnaast door een zeer servicegerichte instelling, met een organisatie die 24/7 voor u klaar staat. En, last but not least, door een serie innovatieve en professionele producten en diensten met verschillende toepassingen.

Eigen filtertechniek

U profiteert van de filtertechnieken die Lotec ontwikkelt en toepast in de professionele zwemwereld. Onze filosofie is het gebruik van het schoonste en helderste water. Met, en dat is kenmerkend voor Lotec, gebruik van zo weinig mogelijk chemicaliën en toevoegingen. De afgelopen decennia hebben wij ons tot doel gesteld de hoeveelheid toevoegingen in zwemwater continue te verminderen. Door te kijken naar ándere oplossingen om water helder en schoon te krijgen – en te houden. Het belangrijkste (maar zeker niet het enige) facet van kraakhelder water is de filterinstallatie, Lucra-10 genaamd. Lotec heeft een geheel eigen visie op filtering van zwemwater. De volgende uitgangspunten staan daarbij centraal:

  • Energiezuinig
  • Hoogste waterkwaliteit
  • Laagste waterverbruik
  • Minimale (chemische) toevoegingen
  • Onderhoudsarm

Voor schoon zwemwater is méér nodig!

Met alleen een Lotec filter is onze oplossing echter niet compleet. Onze engineers kijken ook zeer nauwkeurig naar de stoomrichtingen in het bad. En passen daar de in- en uitvoer van het water op aan. In eigen huis zijn namelijk verstelbare en regelbare invoerroosters ontwikkeld. Het doel: een gelijkmatige doorstroming. Voor het hele bad!

Graag denken we mee met uw wensen. In uw situatie en binnen uw beschikbare budgetten. Bel ons voor een kennismaking!

Ik wil graag meer informatie over Engineering & Advies:

Lotec Nederland

Boven Zijde 12
5602 BK Eindhoven
Nederland
T. 040 243 00 21
info@lotec.nl

Lotec Noord-Oost

Koppelstraat 35
7391 AK Twello
Nederland
T. 0571-743800
twello@lotec.nl

Lotec België

Esperantolaan 4
3001 Heverlee
België
T. 016 98 01 03
info@lotec.be

Social Media

 

Wij zijn aangesloten bij