Wellness at Home

Wellness @ Home

Als u de mogelijkheid heeft, gaat er niets boven een persoonlijke wellness beleving @Home. Thuis heerlijk ontspannen en tot rust komen. In een omgeving waar u zich volledig vertrouwd voelt. Op dát moment dat u wilt genieten van de weldadige werking van water op lichaam en geest zonder dat u de deur uit hoeft.

 

 

 

 

Niets is onmogelijk, alles kan!

Een eigen zwembad, spa of sauna is natuurlijk al lang niet meer uitsluitend voorbehouden aan chique hotels of luxe wellness resorts. Met Lotec heeft u de kans om de ultieme wellness @Home beleving thuis te creëren. Passend bij uw omgeving, persoonlijke wensen en budget. Niets is onmogelijk, alles kan. Onze brede expertise op het gebied van privébaden en spa’s stelt ons in staat u geheel te ontzorgen, waarbij wij zelfs de complete realisatie volledig van u kunnen overnemen. Uiteraard in nauwe samenwerking met uw (binnenhuis)architect en aannemer.

Rekening houdend met de beschikbare ruimte en de locatie, kunnen wij uw bad in iedere maat ontwerpen en indien gewenst volledig aan het zicht onttrekken. Een terrasvloer verdwijnt bijvoorbeeld met een druk op de knop onder water om een prachtig buitenbad tevoorschijn te laten komen. Of andersom, om ruimte te maken voor een gezellige borrel. Hetzelfde geldt eigenlijk voor onze spa’s. Ook deze passen zich met een eenvoudige druk op de knop aan uw stemming aan. Waarbij de kwaliteit en de temperatuur van het water uiteraard altijd gegarandeerd zijn. Ongeacht of het een binnen- of buitenbad betreft. Zonder dat u ook maar enig omkijken heeft naar de technische installatie.

Lotec Nederland

Boven Zijde 12
5602 BK Eindhoven
Nederland
T. 040 243 00 21
info@lotec.nl

Lotec Noord-Oost

Koppelstraat 35
7391 AK Twello
Nederland
T. 0571-743800
twello@lotec .nl

Lotec België

Esperantolaan 4
3001 Heverlee
België
T. 016 98 01 03
info@lotec.be

Social Media