Waterspeeltuinen en Attracties

Waterspeeltuinen & Attracties

Meegaan met je tijd betekent meedenken met klanten en opdrachtgevers. Hoewel water altijd een betoverende werking op kinderen zal hebben, verlangt deze tijd tot de verbeelding sprekende attracties waarin de jeugd zichzelf herkent. Iets dat wij ons al meer dan honderd jaar realiseren en derhalve als geen ander weten in te vullen.

Daag ons niet uit!

Bij waterspeeltuinen en attracties wordt al snel gedacht in standaard producten en oplossingen. Niets is echter minder waar. Natuurlijk hebben ook wij standaard oplossingen en producten binnen ons portfolio om iedereen op zijn wenken te kunnen bedienen. Ons is echter niets te gek en wij worden dan ook graag door u uitgedaagd. Het zal niet de eerste keer zijn dat we de wens van een klant vertalen in een product dat nog nooit eerder ergens anders in de wereld is toegepast. Onze Surfrider is daar misschien wel één van de mooiste voorbeelden van, maar ook onze ‘Rocket Plunge’ experience mag op zijn zachtst gezegd spectaculair genoemd worden.

Have fun!

Water is fun. Fun is water. De aantrekkingskracht die water op kinderen heeft is enorm. Maar voor de allerkleinsten – en zeker voor hun ouders – is een zwembad soms een brug te ver. Een waterspeeltuin – in welke vorm dan ook – kan in dat kader een ideale oplossing zijn. En ook nog eens een financieel aantrekkelijke oplossing, die zorgt voor onderscheidend vermogen ten opzichte van andere parken of zwembaden. Natuurlijk zorgen wij er voor dat ook de waterkwaliteit én de exploitatiekosten tot de verbeelding spreken.

Lotec Nederland

Boven Zijde 12
5602 BK Eindhoven
Nederland
T. 040 243 00 21
F. 040 245 53 90
info@lotec.nl

Lotec Noord-Oost

Koppelstraat 35
7391 AK TWELLO
Nederland
T. 0571-743800
twello@lotec .nl

Lotec België

Esperantolaan 4
3001 Heverlee
België
T. 016 98 01 03
F. 016 40 27 80
info@lotec.be

Social Media