Specials

Specials

Voor iedereen die ons kent is het geen verrassing als we zeggen dat we graag worden uitgedaagd. Onze technici en engineers vinden het prachtig om out-of-the-box te denken. Zonder de kwaliteit van het water én ons basisprincipe dat onze filters het hart zijn van onze technische installaties, ook maar een seconde uit het oog te verliezen.

Speciaal voor u!

Dus daag ons uit en wordt verrast! Of het nu gaat om een nieuw verblijf voor de pinguins, zeeleeuwen, ijsberen in bijvoorbeeld Ouwehands Dierenpark of een unieke golfslagfontein in Katwijk aan Zee, onze kennis van water en techniek maakt elke droom, wens en toepassing mogelijk.

Zoet of zout, tropisch of koud

Omdat we van oorsprong een pur sang technisch bedrijf zijn, is het niet zo verwonderlijk dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe technieken en technische oplossingen die onze waterzuiveringsinstallaties in staat stellen de allerhoogst haalbare waterkwaliteit te genereren. Zoet of zout, tropisch of koud, onder alle omstandigheden presteren onze systemen uitmuntend. Met resultaten die 3x zuiverder zijn dan het zuiverste bronwater en de laagste kosten per kubieke meter water. Energie- en kwaliteitsbewust als wij zijn, weet u dat u voor bijzondere toepassingen bij ons moet zijn.

Lotec Nederland

Boven Zijde 12
5602 BK Eindhoven
Nederland
T. 040 243 00 21
info@lotec.nl

Lotec Noord-Oost

Koppelstraat 35
7391 AK Twello
Nederland
T. 0571-743800
twello@lotec .nl

Lotec België

Esperantolaan 4
3001 Heverlee
België
T. 016 98 01 03
info@lotec.be

Social Media