Special Products

Special Products

Continu-dosering met de Lotec Bicarbonaatdoseercel B400

U wilt uw zuurgraad (pH-waarde) en dus uw desinfecterende werking zo stabiel mogelijk hebben? Dan dient u het water een handje te helpen. Om schommelingen zo veel mogelijk tegen te gaan, dient u een stof toe te voegen, bicarbonaat geheten. Ook hierop wordt gecontroleerd. Wettelijk dient minimaal 61 mg/l in een (semi-)openbaar bad aanwezig te zijn. Voor velen is bicarbonaatdosering een onbekend fenomeen. U dient dus dagelijks een juiste hoeveelheid bicarbonaat toe te dienen, vaak meerdere keren per dag.
Lotec ontwikkelde hiervoor een uniek apparaat, de bicarbonaatdoseercel. Dit vernuftig apparaat voegt de benodigde bicarbonaat automatische en zeer geleidelijk toe aan het zwembadwater. Het apparaat heeft voorraad voor een langere periode en het verstopt niet. U heeft er geen omkijken meer naar! Handmatige toediening, zoals dat tot nu toe in veel zwembaden gebeurt, behoort tot het verleden.De Lotec Bicarbonaatcel is los verkrijgbaar en wordt door Lotec in korte tijd aangesloten op uw nieuwe of bestaande zwembadinstallatie.

De Lotec Haarvanger

Het retourwater vanuit het bassin dat op weg is naar de filter komt eerst door de haarvanger. Hier worden de grotere verontreinigingen opgevangen zoals pleisters, haarspeldjes etc. Naar mate de haarvanger vervuilt neemt de weerstand toe en dat kost meer energie. De Lotec haarvanger is echter uniek. Doordat er een excentrische stroming wordt gecreëerd, kan de weerstand tot een minimum beperkt blijven, ook bij zwaardere vervuiling van de haarvanger. Belangrijk bij het optimaliseren van uw installatie naar laag energieverbruik.

Golfslagmachine

Al meer dan 30 jaar maakt en installeert Lotec golfslagmachines over de hele wereld. Inmiddels meer dan 150 installaties.
Het principe van de pneumatische golfopwekking met gebruikmaking van luchtkamers levert spectaculaire golven in zwembaden, dierentuinen en bijvoorbeeld een custom-made fontein op een openbaar plein.
De installatie bestaat uit een ventilator, compressor, golfslagkleppen en een besturingskast. Met speciaal ontwikkelde software kunnen diverse golftypen worden voorzien.

Ik wil graag meer informatie over Special Products:

Lotec Nederland

Boven Zijde 12
5602 BK Eindhoven
Nederland
T. 040 243 00 21
info@lotec.nl

Lotec Noord-Oost

Koppelstraat 35
7391 AK Twello
Nederland
T. 0571-743800
twello@lotec .nl

Lotec België

Esperantolaan 4
3001 Heverlee
België
T. 016 98 01 03
info@lotec.be

Social Media