Service & Techniek

Service & Techniek

Service & Techniek

Alles wat draait en beweegt heeft onderhoud nodig. Natuurlijk laten we niet graag iets aan het toeval over. Preventief onderhoud is dan ook ons devies. Onze Technische Dienst is altijd onderweg en bij storingen 24 uur per dag bereikbaar.

Beheersbaar en betaalbaar

Om onderhoud beheersbaar en betaalbaar te maken, hebben wij doordachte en aantrekkelijke onderhoudscontracten ontwikkeld die u geheel ontzorgen en zelfs tot gevolg kunnen hebben dat wij uw gehele Technische Dienst overnemen. Wij denken in oplossingen. Los daarvan hebben wij zo veel vertrouwen in onze technische installaties, dat wij op veel onderdelen en systemen een garantie van 10, 20 of zelfs 30 jaar durven af te geven. Mits u het all-in onderhoud aan ons uitbesteed.

Geen verrassingen achteraf

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van een zwembad, we kijken graag samen met u verder vooruit. Het draait niet altijd om de initiële investering, maar het zijn vooral de exploitatiekosten (lees: onderhoud en kosten voor personeel en energie) die op uw begroting drukken. Door vandaag na te denken over morgen zal het water u nooit tot aan de lippen stijgen. We vertellen u dan ook graag wat ons All In Maintance (AIM) contract voor u als beheerder kan ­­betekenen.

Jarenlang service en onderhoud. Zoals het hoort!

Een Lotec zwembad is gemaakt voor generaties. Daarvoor is periodiek onderhoud nodig dat wordt uitgevoerd door gekwalificeerde mensen. Na installatie en oplevering van het bad willen wij graag voor u aan de slag blijven. In de voor u gewenste of vereiste frequentie plegen we onderhoud en voeren we metingen uit. Onvolkomenheden, storingen worden hierbij direct verholpen, meestal nog vóórdat u er iets van merkt.

Voor een beperkt bedrag, per maand of per jaar, bent u verzekerd van service op het hoogste niveau!

Storing? Calamiteit? U kunt altijd bij ons terecht!

Voor spoedeisende gevallen kunt u, ook buiten kantooruren, contact opnemen met ons op nummer (040) 243 00 21. U wordt dan direct doorgeschakeld naar een van onze service-monteurs.

Ik wil graag meer informatie over Service & Techniek:

Lotec Nederland

Boven Zijde 12
5602 BK Eindhoven
Nederland
T. 040 243 00 21
info@lotec.nl

Lotec Noord-Oost

Koppelstraat 35
7391 AK Twello
Nederland
T. 0571-743800
twello@lotec .nl

Lotec België

Esperantolaan 4
3001 Heverlee
België
T. 016 98 01 03
info@lotec.be

Social Media