Recreatiebaden

Recreatiezwembaden

Soms kunt u ons beter vragen wat er niet mogelijk is, want eigenlijk kunnen wij met onze hightech watertechnologie alles creëren wat u in uw hoofd heeft. Iedere waterwens is op verantwoorde en beheersbare wijze in te vullen. Bruisend van energie geven wij water díe intensiteit die bezoekers van uw recreatiebad op dat moment wensen. Van wildwaterbaan, tot een uiterst ont-spannen kabbelend beekje of een bubbelend relaxbad.

Techniek is iets prachtigs

Techniek laat ons hart sneller slaan en water sneller stromen. Recreatiebaden zijn bij uitstek geschikt voor unieke belevingen, die nergens anders te vinden zijn. En dat betekent maatwerk. Wat niet hoeft te betekenen dat hier extra kosten mee gemoeid zijn. Onze technische kennis en know how van zwemwaterinstallaties zijn dusdanig ontwikkeld, dat deze in iedere vorm compatible en toepasbaar zijn. Als geen ander weten wij hoe een technische installatie het gedrag van bezoekers kan volgen. Met als resultaat dat uw recreatiebad op de meest effectieve en tevens ook meest efficiënte manier geëxploiteerd kan worden.

????????????????????????????????????

De performance van onze technische installaties zal u verbazen, simpelweg omdat wij het anders doen dan anderen. Onze ervaring is daarbij natuurlijk niet onbelangrijk, maar onze denkwijze is daarbij uiteindelijk cruciaal. Een denkwijze waarbij het filter door ons centraal gesteld wordt, met daar omheen – in de juiste dimensionering – de benodigde technieken voor bijvoorbeeld het golfslagbad, wildwaterrivier of waterspeeltuin.

Onze technische installaties geven u niet alleen zekerheid als het gaat om de kwaliteit, zuiverheid en puurheid van het water, maar ook als het uw energieverbruik betreft. Met onze techniek, kunt u zich volledig richten op uw gasten. En dat 24 uur per dag, want onze Technische Dienst is altijd standby om u, waar nodig, te assisteren.

Lotec Nederland

Boven Zijde 12
5602 BK Eindhoven
Nederland
T. 040 243 00 21
info@lotec.nl

Lotec Noord-Oost

Koppelstraat 35
7391 AK Twello
Nederland
T. 0571-743800
twello@lotec .nl

Lotec België

Esperantolaan 4
3001 Heverlee
België
T. 016 98 01 03
info@lotec.be

Social Media